Slovenske založbe predstavljajo – Založba Morfem

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.4.7″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″]Vabimo vas k poslušanju zvočnic avtorjev in avtoric Založbe Morfem.

Bela kot galeb, Aksinja Kermauner


Knjigožer, Milan Dekleva


Pod srečno zvezdo, Helena Kraljič


Moja babica, Helena Kraljič


Frida in zmaj Artur Gaj v Franciji


Frida in zmaj Artur Gaj v Španiji

Ob tem Založba Morfem ustvarja tudi projekt »Morfemova banda se predstavi«, ki si ga lahko ogledate na povezavi: https://morfem.si/brezplacne-vsebine/morfemova-banda/

Morfem je hitro rastoča založba, ki slovenskemu trgu ponuja široko paleto slovenskih in tujih, predvsem mladinskih, knjižnih del. Vsako leto izdajo okoli 50 novih naslovov priznanih slovenskih in tujih avtorjev, v njihovem programu pa najdete kvalitetne knjige od kartonk, slikanic, poučnih knjig, enciklopedij do romanov. Prvi v Sloveniji so razvili knjigomate, avtomate, ki v zdravstvenih domovih vabijo k nakupu knjig. Zelo uspešni pa so tudi s predstavitvijo avtorjev v tujini, pri čemer so njihove knjige prevedene in izdane v 21 različnih jezikih.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]