Lahkonočnice, sodobne slovenske zvočne pravljice

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″]

Vsak otroški večer je čaroben. Takrat se svet ustavi in spregovorijo pravljice. Kratke zvočne pravljice Lahkonočnice pripovedujejo stanovalci domov starejših občanov in legendarni dramski igralci. Doma pa so na vaši najljubši napravi.

Lahkonočnice so pravljice v priročni sodobni obliki. Priznani slovenski pravljičarji zanje pišejo avtorske otroške zgodbe, mladi ilustratorji pa jim priskrbijo pravljično podobo.

Slovenska pravljica je z Lahkonočnicami, ki so projekt podjetja A1, dobila svež zagon, otroci in starši pa kakovostne brezplačne vsebine, dostopne kadarkoli in kjerkoli. Lahkonočnice skozi otroške pravljice na avtentičen način povezujejo generacije. Starostnikom dajo priložnost, da se znova počutijo koristne, med otroke pa širijo umetnost in toplino pripovedovanja.

Lahkonočnice sodelujejo s podobno mislečimi in se tudi velikih družbenih tem lotevajo na otroku prijazen način. Prijetno poslušanje!

Pa lahko noč.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]